Leuk om kennis te maken!

Hey hey,

Mijn naam is Christl De Grave, een enthousiaste liefhebber. Ik hou van eenvoud, puurheid, mensen, intens leven, de eeuwige ontdekker in mezelf, ik vind het zalig om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Diep Verbinden met mens en dier geeft me gigantisch véél energie. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn vrienden en gezin. Ik hou van lezen, met het paard naar het bos gaan, wandelen in de natuur en ik geniet intens van dansen. Verder beoefen ik ook meditatie en yoga.

 

Mijn verhaal

Ik heb al van fantastisch veel mooie momenten mogen genieten in mijn leven en daarnaast heb ik ook al gigantisch pijnlijke momenten ervaren en ik ben oprecht dankbaar voor beiden. Het bracht me vreugde of het bracht me wijsheid.

Mijn meest donkere ervaring bracht meteen ook mijn grootste groei. Na een gigantisch pijnlijke scheiding waarbij de droom die ik leefde uit elkaar spatte, brak ik in honderdduizend stukjes. Versplinterd tot op het bot kwam ik bij een act coach terecht, ik volgde de trainingen zeer intens. Na elke sessie kwam er steeds meer en meer, een beetje licht en in dat proces lijmde ik langzaam aan, alle stukjes weer aan elkaar. Ik groeide week na week en mijn wereld veranderde compleet. Het was een zeer pittig proces van vallen en opstaan, van evolueren en weer in oude patronen vallen, het kostte me bloed, zweet en vooral veel tranen. En ik kan blij zeggen , het is iedere pijn waard geweest.

ACT voor mij

ACT leerde me om op de meest efficiënte manier om te gaan met de lastige dingen van het leven, het beste te halen uit elk, ook pijnlijk, moment, zodat ik niet meer gestuurd werd door emoties zoals angst en verdriet maar ikzelf weer aan het stuur kon staan om de weg van mijn hartje te gaan.

Act brengt veel rust, balans, kracht en geluk in mijn Leven, het is het ALLERMOOISTE geschenk dat ik ooit mocht ontvangen. Op de moment dat ik tot dit besef kwam, besloot ik : Dat GESCHENK van intens te genieten van het leven, van overeind te kunnen blijven in de storm, van te kunnen dansen in de regen, van op elk moment te kunnen kiezen met de kracht van je hart …

Dat geschenk wil ik graag aan iedereen doorgeven want:
Iedereen verdient het MOOI-ste LEVEN !

Ik geloof dat in het leven alles waar je echt dóór gaat je ook laat groeien. Het is mijn missie om mensen te ondersteunen, aan te moedigen en in staat te stellen te groeien dóór het leven. Om samen bewustzijn te creëren dat leidt tot het maken van meer krachtiger keuzes, dat leidt tot kiezen vanuit kracht in plaats van kiezen vanuit angst. Deze keuzes zijn essentieel voor een waardevol leven:

Een leven waarin jij mag Leven en niet hoeft te Overleven.
Een “voluit” Leven,
Een leven waar jij naar verlangt,
Een leven waar jij van houdt,

JOUW LEVEN !!!

 

Mijn visie

~ Denk aan de reis van een rups om een vlinder te worden.

Tussen de rups en de vlinder zit de coconfase: een reis door het “modderige midden“. De naam zegt het al: het is plakkerig, lastig, verwarrend, kleverig. Een tijd van onzekerheid, waarin je misschien weet wat je niet wil maar niet zeker weet wat je wilt. Misschien weet je wat je wilt maar niet hoe je daar komt. Het is een tijd van einde en begin die buitengewoon overweldigend is, gecompliceerd en uitdagend kan zijn. Vaak teveel om in je eentje te door te brengen. Je voelt je misschien bang, overweldigd en vast gelopen. Het is erg verwarrend en je zou het gevoel kunnen hebben dat je niet eens meer weet wie jij bent. Dit is de plek waar beperkende overtuigingen je kunnen blokkeren, waar de angst voor het onbekende je kan verlammen, waar jouw innerlijke criticus luider is dan ooit en zoveel zelftwijfel en besluiteloosheid naar voor kan brengen.

Je kan cirkels lopen of niet goed voelende paden lopen, gigantisch hard je best doen en toch het gevoel hebben van niet te komen waar jij echt wenst te komen. Als dit bekend klinkt, dit is normaal, dit is menselijk, ook ik ken het.

Ik begrijp jou volledig en ik ben blij dat je er bent. Ik ondersteun jou op weg naar Kracht, rust, evenwicht, vreugde en weer vertrouwen in jezelf.

Samen gaan we op zoek naar de kracht van jouw hart,
jouw Hart-s-KRACHT !