Leuk kennis te maken!

 

Ik ben Christl, Bezielster van Hart-s-Kracht en trainer in Levenskunst.

Open, met de voetjes op de grond, warm, vrolijk, enthousiast, betrokken, zacht, eenvoudig en puur. 

 

Mijn verhaal

Ik heb al van fantastisch veel mooie momenten mogen genieten in mijn leven en daarnaast heb ik ook al gigantisch pijnlijke momenten ervaren en ik ben oprecht dankbaar voor beiden. Het bracht me vreugde of het bracht me wijsheid.

Mijn meest donkere ervaring bracht meteen ook mijn grootste groei. Na een zéér pijnlijke scheiding waarbij de droom die ik leefde uit elkaar spatte, brak ik in honderdduizend stukjes. Versplinterd tot op het bot kwam ik bij een ACT coach terecht, ik volgde de trainingen zeer intens. Na elke sessie kwam er steeds meer en meer, een beetje licht en in dat proces lijmde ik langzaam aan, alle stukjes weer aan elkaar. Ik groeide week na week en mijn wereld veranderde compleet. Het was een zeer pittig proces van vallen en opstaan, van evolueren en weer in oude patronen vallen, het kostte me bloed, zweet en vooral veel tranen. En ik kan blij zeggen , het is iedere pijn waard geweest.

ACT voor mij

De ACT training is het ALLERMOOISTE geschenk dat ik ooit mocht ontvangen. Het leerde me de Kunst van Voluit te mogen Leven,  van intens te genieten van het leven, van overeind te kunnen blijven in de storm, van te kunnen dansen in de regen, van op elk moment te kunnen kiezen met de kracht van mijn hart.

Dat geschenk wil ik graag aan iedereen doorgeven want:
Iedereen verdient het zijn  MOOI-ste LEVEN te Leven!

 

Een leven waarin jij mag Leven en niet hoeft te Overleven.
Een “voluit” Leven,
Een leven waar jij naar verlangt,
Een leven waar jij van houdt,

JOUW LEVEN !!!